Nutriční hodnoty (Drůbeží voňavá směs se žampiony)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 283 kJ / 546 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 8,26 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,70 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,56 g |
Tuky | 39,42 g |
– nasycené | 10,12 g |
– nenasycené | 28,14 g |
–– mononenasycené | 21,08 g |
–– polynenasycené | 7,07 g |
––– omega 3 | 1,83 g |
Vláknina | 10,20 g |
Cholesterol | 14 mg |
Sodík | 342 mg |
Sůl | 0,80 g |
Sacharidy | 19,36 g |
– cukry | 2,78 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 kuřecí řízky (nebo krůtí) | Kuře prso | |
20 g 20 g uzené slaniny | Špek | 20 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
2 2 jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
2 lžičky 2 lžičky hladké mouky (nebo škrobu) | Mouka pšeničná hladká | 8 g |
2 2 rovné lžičky koření Tandoori Masala | Tandoori masala | |
200 g 200 g žampionů | Žampion čerstvý | 200 g |
100 ml 100 ml bílého vína (nebo vývaru) | Víno bílé suché | 100 ml |
sůl | Sůl mořská | |
čerstvě mletý černý pepř | Pepř černý mletý | |
zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá |