Nutriční hodnoty (Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 753 kJ / 1 853 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 59,35 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 17,75 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,60 g |
Tuky | 49,51 g |
– nasycené | 27,29 g |
– nenasycené | 16,94 g |
–– mononenasycené | 13,53 g |
–– polynenasycené | 3,41 g |
––– omega 3 | 0,44 g |
Vláknina | 32,00 g |
Cholesterol | 375 mg |
Sodík | 289 mg |
Sůl | 0,66 g |
Sacharidy | 277,48 g |
– cukry | 34,68 g |
––– laktóza | 9,58 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g dýně hokkaido | Dýně Hokkaidó čerstvá | 400 g |
1 1 pórek | Pórek čerstvý | |
1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
300 ml 300 ml vývaru | Vývar masový | 300 ml |
250 ml 250 ml smetany - 33% | Smetana kravská sladká 12% | 250 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
200 g 200 g květáku | Květák čerstvý | 200 g |
350 g 350 g brambor | Brambor zimní | 350 g |
200-300 g 200-300 g hrubé mouky | Mouka pšeničná hrubá | 250 g |
sůl | Sůl mořská | |
1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
pažitka | Pažitka čerstvá | |
olej na smažení | Olej řepkový |