Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dýňová omáčka a bramborovo-květákové krokety)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 753 kJ /
1 853 kcal
Bílkoviny59,35 g
– z toho živočišné bílkoviny17,75 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,60 g
Tuky49,51 g
– nasycené27,29 g
– nenasycené16,94 g
–– mononenasycené13,53 g
–– polynenasycené3,41 g
––– omega 30,44 g
Vláknina32,00 g
Cholesterol 375 mg
Sodík 289 mg
Sůl0,66 g
Sacharidy277,48 g
– cukry34,68 g
––– laktóza9,58 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g dýně hokkaido Dýně Hokkaidó čerstvá 400 g
1 1 pórek Pórek čerstvý
1 lžíce 1 lžíce másla Máslo kravské 10 g
300 ml 300 ml vývaru Vývar masový 300 ml
250 ml 250 ml smetany - 33% Smetana kravská sladká 12% 250 ml
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
200 g 200 g květáku Květák čerstvý 200 g
350 g 350 g brambor Brambor zimní 350 g
200-300 g 200-300 g hrubé mouky Mouka pšeničná hrubá 250 g
sůl Sůl mořská
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
pažitka Pažitka čerstvá
olej na smažení Olej řepkový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.