Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Trdelník - LvK)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie10 163 kJ /
2 429 kcal
Bílkoviny53,15 g
– z toho živočišné bílkoviny17,43 g
– z toho rostlinné bílkoviny35,72 g
Tuky91,08 g
– nasycené43,14 g
– nenasycené40,77 g
–– mononenasycené31,39 g
–– polynenasycené9,38 g
––– omega 30,52 g
Vláknina10,70 g
Cholesterol 769 mg
Sodík 115 mg
Sůl0,26 g
Sacharidy343,86 g
– cukry142,92 g
––– laktóza8,12 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
290 g 290 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 290 g
160 ml 160 ml vlažného mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 160 ml
35 g 35 g másla Máslo kravské 35 g
35 g 35 g sádla Sádlo vepřové 35 g
20 g 20 g moučkového cukru Cukr bílý 20 g
15 g 15 g čerstvého droždí Droždí pekařské lisované 15 g
3 3 žloutky Vaječný žloutek 69 g
špetka špetka soli Sůl mořská
100 g 100 g cukru krupice Cukr bílý 100 g
0,5 lžičky 0,5 lžičky skořice Skořice ceylonská 4 g
0,5 0,5 vanilkového lusku (nemusí být) Vanilkové lusky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.