Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Středomořská polévka se zelím a fazolemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie2 982 kJ /
713 kcal
Bílkoviny31,40 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny31,40 g
Tuky4,33 g
– nasycené1,41 g
– nenasycené3,33 g
–– mononenasycené0,59 g
–– polynenasycené2,74 g
––– omega 30,00 g
Vláknina57,10 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 372 mg
Sůl0,20 g
Sacharidy111,02 g
– cukry59,94 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1/2 hlávky 1/2 hlávky menšího zelí Zelí bílé čerstvé 1500 g
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 mrkve Mrkev čerstvá 100 g
1 1 fenykl Fenykl hlíza
3-4 stroužky 3-4 stroužky česneku Česnek čerstvý 24.5 g
1 konzerva 1 konzerva krájených rajčat (400 ml) Rajče červené čerstvé 425 g
1 konzerva 1 konzerva bílých fazolí (425 ml) Fazole bílé
700 ml 700 ml zeleninového vývaru Vývar zeleninový 700 ml
1 lžička 1 lžička citronové kůry Citronová kúra čerstvá 5 g
1 1 chilli paprička (nemusí být) Chilli paprička čerstvá
lístky lístky koriandru Koriandr semena
čerstvé oregano Oregano čerstvé
olivový olej Olej olivový
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.