Nutriční hodnoty (Ořechová roláda s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 17 790 kJ / 4 252 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 71,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 37,99 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,20 g |
| Tuky | 326,74 g |
| – nasycené | 148,94 g |
| – nenasycené | 153,76 g |
| –– mononenasycené | 82,04 g |
| –– polynenasycené | 71,72 g |
| ––– omega 3 | 11,52 g |
| Vláknina | 20,60 g |
| Cholesterol | 1,43 g |
| Sodík | 848 mg |
| Sůl | 1,93 g |
| Sacharidy | 246,30 g |
| – cukry | 130,80 g |
| ––– laktóza | 16,70 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
| 80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
| 40 g 40 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 40 g |
| 1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
| 300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
| 1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
| šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 100 g 100 g nahrubo mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |