Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Ořechová roláda s jablky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie17 790 kJ /
4 252 kcal
Bílkoviny71,19 g
– z toho živočišné bílkoviny37,99 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,20 g
Tuky326,74 g
– nasycené148,94 g
– nenasycené153,76 g
–– mononenasycené82,04 g
–– polynenasycené71,72 g
––– omega 311,52 g
Vláknina20,60 g
Cholesterol 1,43 g
Sodík 848 mg
Sůl1,93 g
Sacharidy246,30 g
– cukry130,80 g
––– laktóza16,70 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
80 g 80 g krupicového cukru Cukr bílý 80 g
80 g 80 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 80 g
40 g 40 g mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 40 g
1 špetka 1 špetka soli Sůl mořská 1 g
300 ml 300 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 300 ml
1 1 vanilkový pudink Puding v prášku 40 g
2 2 vanilkové cukry Cukr vanilkový
1 lžička 1 lžička skořice Skořice ceylonská 8 g
šťáva z 1/2 citronu Šťáva z citrónu
2 2 jablka Jablko čerstvé 300 g
250 g 250 g másla Máslo kravské 250 g
100 g 100 g nahrubo mletých ořechů Vlašské ořechy mleté 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.