Nutriční hodnoty (Ořechová roláda s jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 17 790 kJ / 4 252 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 71,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 37,99 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,20 g |
Tuky | 326,74 g |
– nasycené | 148,94 g |
– nenasycené | 153,76 g |
–– mononenasycené | 82,04 g |
–– polynenasycené | 71,72 g |
––– omega 3 | 11,52 g |
Vláknina | 20,60 g |
Cholesterol | 1,43 g |
Sodík | 848 mg |
Sůl | 1,93 g |
Sacharidy | 246,30 g |
– cukry | 130,80 g |
––– laktóza | 16,70 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
80 g 80 g krupicového cukru | Cukr bílý | 80 g |
80 g 80 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 80 g |
40 g 40 g mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 40 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
300 ml 300 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 300 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |
2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
1 lžička 1 lžička skořice | Skořice ceylonská | 8 g |
šťáva z 1/2 citronu | Šťáva z citrónu | |
2 2 jablka | Jablko čerstvé | 300 g |
250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
100 g 100 g nahrubo mletých ořechů | Vlašské ořechy mleté | 100 g |