Nutriční hodnoty (Jota s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
| Energie | 5 613 kJ / 1 342 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 67,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 67,38 g |
| Tuky | 6,21 g |
| – nasycené | 1,49 g |
| – nenasycené | 4,03 g |
| –– mononenasycené | 1,28 g |
| –– polynenasycené | 2,75 g |
| ––– omega 3 | 1,05 g |
| Vláknina | 124,70 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4,05 g |
| Sůl | 10,00 g |
| Sacharidy | 194,80 g |
| – cukry | 42,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 1 pár 1 pár klobás | Klobása | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| 4 kuličky 4 kuličky celého pepře | Pepř černý | |
| 2 2 větší bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| sádlo (nebo řepkový olej) | Sádlo vepřové | |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 250 g 250 g vařených červených fazolí (nebo sterilovaných) | Fazole červená ledvina | 250 g |