Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jota s klobásou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie5 613 kJ /
1 342 kcal
Bílkoviny67,38 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny67,38 g
Tuky6,21 g
– nasycené1,49 g
– nenasycené4,03 g
–– mononenasycené1,28 g
–– polynenasycené2,75 g
––– omega 31,05 g
Vláknina124,70 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 4,05 g
Sůl10,00 g
Sacharidy194,80 g
– cukry42,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kysaného zelí Zelí bílé kvašené 500 g
1 pár 1 pár klobás Klobása
500 g 500 g brambor Brambor zimní 500 g
sůl Sůl mořská
4 kuličky 4 kuličky celého pepře Pepř černý
2 2 větší bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
5 stroužků 5 stroužků česneku Česnek čerstvý 35 g
sádlo (nebo řepkový olej) Sádlo vepřové
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky Paprika červená sušená 10 g
250 g 250 g vařených červených fazolí (nebo sterilovaných) Fazole červená ledvina 250 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.