Nutriční hodnoty (Jota s klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 5 613 kJ / 1 342 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 67,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 67,38 g |
Tuky | 6,21 g |
– nasycené | 1,49 g |
– nenasycené | 4,03 g |
–– mononenasycené | 1,28 g |
–– polynenasycené | 2,75 g |
––– omega 3 | 1,05 g |
Vláknina | 124,70 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 4,05 g |
Sůl | 10,00 g |
Sacharidy | 194,80 g |
– cukry | 42,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
1 pár 1 pár klobás | Klobása | |
500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
sůl | Sůl mořská | |
4 kuličky 4 kuličky celého pepře | Pepř černý | |
2 2 větší bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
sádlo (nebo řepkový olej) | Sádlo vepřové | |
1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
250 g 250 g vařených červených fazolí (nebo sterilovaných) | Fazole červená ledvina | 250 g |