Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s rozinkami a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 902 kJ / 1 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 31,46 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 8,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,03 g |
| Tuky | 99,25 g |
| – nasycené | 44,94 g |
| – nenasycené | 52,91 g |
| –– mononenasycené | 44,74 g |
| –– polynenasycené | 8,17 g |
| ––– omega 3 | 0,12 g |
| Vláknina | 24,64 g |
| Cholesterol | 80 mg |
| Sodík | 1,70 g |
| Sůl | 4,07 g |
| Sacharidy | 26,97 g |
| – cukry | 17,46 g |
| ––– laktóza | 4,07 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
| hrst hrst rozinek | Rozinky | |
| 1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 100 ml 100 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 100 ml |
| sůl | Sůl mořská |