Nutriční hodnoty (Brokolicový salát s rozinkami a slaninou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 902 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 31,46 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 8,43 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 23,03 g |
Tuky | 99,25 g |
– nasycené | 44,94 g |
– nenasycené | 52,91 g |
–– mononenasycené | 44,74 g |
–– polynenasycené | 8,17 g |
––– omega 3 | 0,12 g |
Vláknina | 24,64 g |
Cholesterol | 80 mg |
Sodík | 1,70 g |
Sůl | 4,07 g |
Sacharidy | 26,97 g |
– cukry | 17,46 g |
––– laktóza | 4,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
hrst hrst rozinek | Rozinky | |
1 lžíce 1 lžíce červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 15 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
100 ml 100 ml jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 100 ml |
sůl | Sůl mořská |