Nutriční hodnoty (Kapusta s mletým masem a klobásou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 049 kJ / 729 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 102,53 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 99,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,03 g |
| Tuky | 21,30 g |
| – nasycené | 5,52 g |
| – nenasycené | 11,81 g |
| –– mononenasycené | 9,34 g |
| –– polynenasycené | 2,47 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 5,77 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 353 mg |
| Sůl | 0,70 g |
| Sacharidy | 28,87 g |
| – cukry | 5,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 500 g |
| 2 2 pikantní paprikové klobásy | Klobása | |
| 1 1 kapusta | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 2 2 mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 2 2 větší brambory | Brambor zimní | 100 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| 1 l 1 l zeleninového vývaru (nebo vody) | Vývar zeleninový | 1000 ml |
| sádlo (nebo olej) | Sádlo vepřové | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká |