Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Závin tažený jablečný)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie15 791 kJ /
3 774 kcal
Bílkoviny69,91 g
– z toho živočišné bílkoviny20,16 g
– z toho rostlinné bílkoviny49,75 g
Tuky130,85 g
– nasycené62,45 g
– nenasycené60,13 g
–– mononenasycené45,56 g
–– polynenasycené14,58 g
––– omega 32,64 g
Vláknina41,60 g
Cholesterol 736 mg
Sodík 221 mg
Sůl0,39 g
Sacharidy558,40 g
– cukry294,48 g
––– laktóza8,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
350 g 350 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 350 g
1 1 vejce Vejce slepičí 70 g
150 ml 150 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 150 ml
20 g 20 g oleje Olej řepkový 20 ml
10 ml 10 ml octa Ocet lihový 10 ml
sůl Sůl mořská
1 kg 1 kg jablek Jablko čerstvé 1000 g
100 g 100 g másla Máslo kravské 100 g
50 g 50 g rozinek Rozinky 50 g
50 g 50 g piškotových drobečků Piškoty 50 g
120 g 120 g krupicového cukru Cukr bílý 120 g
mletá skořice Skořice ceylonská mletá
1 1 žloutek Vaječný žloutek 23 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.