Nutriční hodnoty (Vepřová játra na uzené slanině)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
Energie | 7 105 kJ / 1 698 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 103,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 101,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
Tuky | 127,57 g |
– nasycené | 57,60 g |
– nenasycené | 62,83 g |
–– mononenasycené | 51,55 g |
–– polynenasycené | 11,28 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 1,64 g |
Sodík | 2,09 g |
Sůl | 5,50 g |
Sacharidy | 33,20 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g vepřových jater | Játra vepřová | 500 g |
100 g 100 g uzené slaniny | Špek | 100 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
špetka špetka drceného kmínu | Kmín mletý | |
2 lžíce 2 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 30 g |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu (nebo vývar) | Bujón hovězí | |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |