Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová játra na uzené slanině)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 5

Energie7 105 kJ /
1 698 kcal
Bílkoviny103,23 g
– z toho živočišné bílkoviny101,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,13 g
Tuky127,57 g
– nasycené57,60 g
– nenasycené62,83 g
–– mononenasycené51,55 g
–– polynenasycené11,28 g
––– omega 30,24 g
Vláknina4,50 g
Cholesterol 1,64 g
Sodík 2,09 g
Sůl5,50 g
Sacharidy33,20 g
– cukry4,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g vepřových jater Játra vepřová 500 g
100 g 100 g uzené slaniny Špek 100 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
špetka špetka drceného kmínu Kmín mletý
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 10 g
1/2 kostky 1/2 kostky masoxu (nebo vývar) Bujón hovězí
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.