Nutriční hodnoty (Silvestrovské klobásy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 30
| Energie | 61 093 kJ / 14 601 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 770,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 770,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 1 279,90 g |
| – nasycené | 347,60 g |
| – nenasycené | 764,59 g |
| –– mononenasycené | 605,36 g |
| –– polynenasycené | 159,23 g |
| ––– omega 3 | 7,62 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,51 g |
| Sodík | 2,66 g |
| Sůl | 5,60 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2,5 kg 2,5 kg vepřového boku bez kostí a kůže | Vepřový bok | 2500 g |
| 1 kg 1 kg vepřové kýty | Vepřová kýta | 1000 g |
| 0,7 kg 0,7 kg hovězího předního masa | Hovězí plec | 699.999988079071 g |
| 0,7 kg 0,7 kg vepřového laloku bez kůže | Vepřový lalok | 699.999988079071 g |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| mletá sladká paprika | Paprika červená sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| kmín | Kmín | |
| 20 20 g soli na 1 kg masa | Vepřová kýta | |
| vývar z kostí | Vývar masový | |