Nutriční hodnoty (Pomazánka z červené řepy s křenem a jablkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 435 kJ / 343 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 28,55 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 27,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,05 g |
| Tuky | 12,11 g |
| – nasycené | 7,19 g |
| – nenasycené | 3,55 g |
| –– mononenasycené | 3,04 g |
| –– polynenasycené | 0,51 g |
| ––– omega 3 | 0,09 g |
| Vláknina | 4,71 g |
| Cholesterol | 40 mg |
| Sodík | 204 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 27,60 g |
| – cukry | 24,26 g |
| ––– laktóza | 9,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 uvařené řepy | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 250 g 250 g tvarohu v kostce | Tvaroh polotučný | 250 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce křenu | Křen čerstvý | 22.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| citronová šťáva | Šťáva z citrónu | |
| sekaná petrželka | Petržel nať čerstvá |