Nutriční hodnoty (Karbanátkové nudle)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 828 kJ / 1 632 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 96,88 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 80,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,88 g |
| Tuky | 88,71 g |
| – nasycené | 26,16 g |
| – nenasycené | 56,13 g |
| –– mononenasycené | 42,32 g |
| –– polynenasycené | 13,80 g |
| ––– omega 3 | 1,26 g |
| Vláknina | 26,37 g |
| Cholesterol | 240 mg |
| Sodík | 3,63 g |
| Sůl | 8,50 g |
| Sacharidy | 101,50 g |
| – cukry | 57,51 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g mletého masa | Vepřový ořez | 500 g |
| 1 lžíce 1 lžíce červené papriky | Paprika červená čerstvá | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce řeckých bylinek | Petržel nať čerstvá | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 1 lžička 1 lžička mletého pepře | Pepř černý mletý | 5 g |
| 2 2 střední cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| 500 g 500 g rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 500 g |
| 30 g 30 g špaget | Špagety pšeničné | 30 g |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| strouhaný sýr | Sýr kravský tvrdý 30% |