Ďábelská krkovička
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
23. 2. 2011 15:13
13. 2. 2011 14:21
Naklepané maso jsem do sladkého obyčejného kečupu naložila již včera večer, nijak nekořenila, pak dala na rozpálenou pánev s trochou oleje, aby se zatáhlo, poté ztlumila a přikryté dělala skoro 15 min. - kečup dost prská, takže polička byla skoro nutnost. Maso pustí svou šťávu, po jejím vypečení začne kečup karamelizovat a v tom okamžiku jsem dělala už je cca 2 min. z obou stran, aby se ve zkaramelovaném kečupu obě strany "omatlaly".
Posílám bod a fotky
14. 9. 2010 13:11
maso musí opravdu zhnědnout záleží na typu pánvice
a mimochodem Barinku chlapům tohle maso moc chutná....
12. 9. 2010 19:22
12. 9. 2010 19:09
12. 9. 2010 18:21
12. 9. 2010 17:27
12. 9. 2010 17:04
12. 9. 2010 16:33
12. 9. 2010 16:15
12. 9. 2010 15:52
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 8 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 10 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 13 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno před 21 hodinami
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno před 21 hodinami
Pikantní buřty na pivu a Moravance
Přidáno 17. 3. 2024 17:09
Právě bylo uvařeno:
Zapékané těstoviny
Kamil@ uvařila před 4 hodinami
Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Vepřové plátky pečené s marinádou
MaminkaVladuska uvařila před 5 hodinami
Kuřecí maso ve sladké chilli omáčce
HolyBee uvařila před 8 hodinami
Šťouchané brambory
Alenka87 uvařila před 8 hodinami
Hradecká pomazánka
Saratice uvařila před 9 hodinami
Bramboračka
Kacasek25 uvařila před 9 hodinami
Cuketový krém s mrkví
annaval uvařila před 9 hodinami
Babiččina drožďová pomazánka
olivka uvařila před 9 hodinami
Rychlé ořechové řezy - hrnkové
Rosvi uvařila před 9 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Nejlepší domácí dalamánky. Takto je můžete upéct podle oblíbených receptů
Sedlácké brambory: Šťavnatost a vůni dodá bůček, chuť speciálně upravené zelí. Na snadné jídlo stačí jen pár ingrediencí
Medvědí česnek právě roste. Mladé listy skvěle dochutí polévky a slané koláče. Víme, jak ho nezaměnit s jedovatou konvalinkou
Další recepty
Tématické fráze: naložená krkovice ďábelská omačka domácí ďábelská omáčka ďábelská pánev ďábelská omáčka recept jak dlouho dělat krkovičku krkovička na kečupu ďábelská tatarka krkovička na tatarce krkovička v tatarce naložená krkovička na pánev krkovicka na panvi krkovička recepty krkovička krkovicka na panev naložená krkovička recepty z krkovice krkovice se sojovkou krkovička v kečupu ďábelská
Suroviny: krkovice vepřová, kečup sladký, tatarská omáčka, česnek, omáčka sojová
Ďábelská krkovička
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/A1Mj
11 názorů