Ďábelská krkovička

ituska Kuchař: ituska

Doba přípravy: 1hodina 3 porce Vepřové maso 11 názorů

Suroviny

plátky krkovice (silné asi 1,5cm)
kečup
tatarka
česnek
sojová omáčka
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Nakrájené plátky masa naložíme do kečupu.

  2. Mezitím si ochutíme tatarku, česnekem nešetřit, sójovkou a trochou kečupu. Rozpálíme pánev nasucho a vložíme naložené neosolené maso.

  3. Opékáme tak dlouho, až je maso hnědé, tj.asi 30 minut. Úplně nakonec můžeme přidat lžíci sádla.

  4. Na talíř dáme hotové maso a ochucenou tatarku. Příloha chléb.

  5. Maso solíme až na talíři!!!

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 056 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ďábelská krkovička

  • ituska ituska(autor receptu)

    Jsem ráda,že vám chutnalo a děkuji za foto:-):-)

    Odpovědět

  • isindy isindy

    děkuji za velmi dobrý oběd :-p:yes:, dnes jsem vyzkoušela a i dcera, která není přílišným milovníkem vepřového masa, se sháněla po přídavku :-O
    Naklepané maso jsem do sladkého obyčejného kečupu naložila již včera večer, nijak nekořenila, pak dala na rozpálenou pánev s trochou oleje, aby se zatáhlo, poté ztlumila a přikryté dělala skoro 15 min. - kečup dost prská, takže polička byla skoro nutnost. Maso pustí svou šťávu, po jejím vypečení začne kečup karamelizovat a v tom okamžiku jsem dělala už je cca 2 min. z obou stran, aby se ve zkaramelovaném kečupu obě strany "omatlaly".
    Posílám bod a fotky :-K

    Odpovědět

  • ituska ituska(autor receptu)

    recept jsem dostala před mnoha lety jako ďábelskou,to kvůli česneku,kečup používám sladký a doba opékání je orientační,ale
    maso musí opravdu zhnědnout záleží na typu pánvice
    a mimochodem Barinku chlapům tohle maso moc chutná....:-))

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Třeba je myšlený pálivý kečup...:-)

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    No a taky se zeptám, co je na tom ďábelského? Není to výtka, jen se ptám. Možná, kdybych místo kečupu použila čili, ale takhle to asi moc ďábelské není. Co se opékání týká, jak se znám, taky bych to 4 minutách měkké neměla, na to jsem docela trdlo, ale ta doba je asi fakt dost dlouhá.;-)

    Odpovědět

  • česnek česnek(neregistrovaný)

    taky myslím,že je to docela dlouhá doba ,bude vysušená pak krkovička:-// škoda ,že není foto

    Odpovědět

  • srettka srettka

    30-40min???:-O a nevytvořím si tímto novou podešev k polobotkám? i v barvě? mě se to zdá nějak dlooouuho;-)

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    :-D:-D:-D,tos mě teda Barrinku pobavil:-Dasi se jedná opravdu o chybičku;-)

    Odpovědět

  • BARRINEK BARRINEK

    :-((SORRY ale co je na tom ďábelského,krom toho že mi vyhoří kuchyň.:-))

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    To je určitě překlep, ta 0 tam nemá co dělat :-D, ituško, oprav si to;-)

    Odpovědět

  • Simona Skolakova Simona Skolakova

    Itusko,opravdu na pánvi opékáme 30-40minut:-O:-O

    Odpovědět

Tématické fráze: naložená krkovice ďábelská omačka domácí ďábelská omáčka ďábelská pánev jak dlouho dělat krkovičku krkovička na kečupu ďábelská omáčka recept ďábelská tatarka krkovička na tatarce naložená krkovička na pánev krkovicka na panvi krkovička krkovicka na panev naložená krkovička krkovička v tatarce krkovice se sojovkou krkovička recepty naložená krkovice se sojovkou jak dlouho delat krkovici opékání krkovice

Zapomněl/a jsem heslo