Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 975 kJ / 1 667 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 75,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 50,92 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 24,92 g |
| Tuky | 58,17 g |
| – nasycené | 23,86 g |
| – nenasycené | 32,85 g |
| –– mononenasycené | 24,30 g |
| –– polynenasycené | 8,55 g |
| ––– omega 3 | 0,63 g |
| Vláknina | 21,48 g |
| Cholesterol | 132 mg |
| Sodík | 6,25 g |
| Sůl | 15,53 g |
| Sacharidy | 199,28 g |
| – cukry | 62,96 g |
| ––– laktóza | 17,88 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
| 3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
| 3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 200 g 200 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
| 200 g 200 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
| 6 lžic 6 lžic jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 120 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
| bílý pepř | Pepř bílý | |
| sůl | Sůl mořská |