Nutriční hodnoty (Salát z kysaného zelí s kukuřicí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 6 975 kJ / 1 667 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 75,84 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 50,92 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 24,92 g |
Tuky | 58,17 g |
– nasycené | 23,86 g |
– nenasycené | 32,85 g |
–– mononenasycené | 24,30 g |
–– polynenasycené | 8,55 g |
––– omega 3 | 0,63 g |
Vláknina | 21,48 g |
Cholesterol | 132 mg |
Sodík | 6,25 g |
Sůl | 15,53 g |
Sacharidy | 199,28 g |
– cukry | 62,96 g |
––– laktóza | 17,88 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
400 g 400 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 400 g |
3 3 rajčata | Rajče červené čerstvé | 180 g |
3 3 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
200 g 200 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
200 g 200 g tvrdého sýru | Sýr kravský tvrdý 30% | 200 g |
6 lžic 6 lžic jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 120 ml |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
1 lžíce 1 lžíce hořčice | Hořčice plnotučná | 15 g |
bílý pepř | Pepř bílý | |
sůl | Sůl mořská |