Nutriční hodnoty (Vepřová plec na mexický způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 046 kJ / 1 684 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 212,76 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 13,76 g |
| Tuky | 43,18 g |
| – nasycené | 10,55 g |
| – nenasycené | 21,25 g |
| –– mononenasycené | 18,41 g |
| –– polynenasycené | 2,84 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 28,66 g |
| Cholesterol | 650 mg |
| Sodík | 552 mg |
| Sůl | 1,00 g |
| Sacharidy | 102,30 g |
| – cukry | 21,58 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
| 8-10 8-10 středních bramborů vařených ve slupce | Brambor zimní | 450 g |
| 1 sáček 1 sáček mražené mexické zeleniny | Kukuřice mražená | |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| olivový olej | Olej olivový | |
| koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
| mexické koření | Koření Argentina | |
| koření na pečeni | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 3 lžíce 3 lžíce Salsy Fajito ( ve sklenici) | ||
| trocha trocha kmínu | Kmín |