Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová plec na mexický způsob)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 046 kJ /
1 684 kcal
Bílkoviny212,76 g
– z toho živočišné bílkoviny199,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,76 g
Tuky43,18 g
– nasycené10,55 g
– nenasycené21,25 g
–– mononenasycené18,41 g
–– polynenasycené2,84 g
––– omega 30,25 g
Vláknina28,66 g
Cholesterol 650 mg
Sodík 552 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy102,30 g
– cukry21,58 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg vepřové plece Vepřová plec 1000 g
8-10 8-10 středních bramborů vařených ve slupce Brambor zimní 450 g
1 sáček 1 sáček mražené mexické zeleniny Kukuřice mražená
4 4 cibule Cibule čerstvá 280 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
olivový olej Olej olivový
koření na grilovanou zeleninu Provensálské koření
mexické koření Koření Argentina
koření na pečeni Pepř černý
sůl Sůl mořská
3 lžíce 3 lžíce Salsy Fajito ( ve sklenici)
trocha trocha kmínu Kmín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.