Nutriční hodnoty (Vepřová plec na mexický způsob)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 046 kJ / 1 684 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 212,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 199,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,76 g |
Tuky | 43,18 g |
– nasycené | 10,55 g |
– nenasycené | 21,25 g |
–– mononenasycené | 18,41 g |
–– polynenasycené | 2,84 g |
––– omega 3 | 0,25 g |
Vláknina | 28,66 g |
Cholesterol | 650 mg |
Sodík | 552 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 102,30 g |
– cukry | 21,58 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg vepřové plece | Vepřová plec | 1000 g |
8-10 8-10 středních bramborů vařených ve slupce | Brambor zimní | 450 g |
1 sáček 1 sáček mražené mexické zeleniny | Kukuřice mražená | |
4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
olivový olej | Olej olivový | |
koření na grilovanou zeleninu | Provensálské koření | |
mexické koření | Koření Argentina | |
koření na pečeni | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
3 lžíce 3 lžíce Salsy Fajito ( ve sklenici) | ||
trocha trocha kmínu | Kmín |