Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřová líčka se žampiony na sherry)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 526 kJ /
2 038 kcal
Bílkoviny162,29 g
– z toho živočišné bílkoviny154,07 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,23 g
Tuky121,12 g
– nasycené60,91 g
– nenasycené58,27 g
–– mononenasycené47,79 g
–– polynenasycené10,47 g
––– omega 30,42 g
Vláknina22,09 g
Cholesterol 444 mg
Sodík 1,52 g
Sůl3,60 g
Sacharidy36,79 g
– cukry18,95 g
––– laktóza0,02 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
700 g 700 g vepřových líček Vepřová líčka 700 g
70 g 70 g uzeného špeku Špek 70 g
2 lžíce 2 lžíce sádla Sádlo vepřové 30 g
1 lžíce 1 lžíce přepuštěného másla (nebo 1 lžička oleje) Ghí 15 g
3 3 střední cibule Cibule čerstvá 210 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
8 8 malých cibulek Cibulka jarní čerstvá
1 1 střední mrkev Mrkev čerstvá 50 g
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 větvička 1 větvička čerstvého tymiánu (nebo 1 lžička sušeného) Tymián čerstvý
100 g 100 g žampionů Žampion čerstvý 100 g
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku Protlak rajčatový 15 g
100 ml 100 ml sherry Sherry 100 ml
sůl Sůl mořská
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
600 ml 600 ml hovězího vývaru na podlévání Vývar hovězí 600 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.