

Pstruh na másle
Suroviny
- Pstruh
- máslo
- hladká mouka
- koření na ryby
- kmín
- olivový olej
Postup přípravy receptu
Pstruha okořeníme rybím kořením, solí, drceným kmínem a obalíme jej v mouce.
Rozpustíme máslo a zakápneme olivovým olejem a z každé strany pomalu smažíme 4-5 minut. Podáváme s hranolkama, nebo jen se zeleninovou oblohou.
Poznámka od kuchařky
Opět moje práce z Valentina
Sdílejte recept s přáteli
Alternativy k tomuto receptu
Komentáře k receptu Pstruh na másle
-
jiri pek: i já většinou
-
Pstruh na másle a bohatě okmínovaný nikdy nezklame- Jím k němu jen kousek chleba.
-
janatka:
-
Klasika,skvělé
,u nás štouchané brambůrky a zeleninka.
-
Market, tak to je pak radost vařit, ne?
-
Asi před 2 hod. jsem v akci v Makru koupila čerstvě vykuchané pstruhy a udělala jsem je hned na másle k večeři s bramborovou kaší. Všichni vymetli talíře i Marek a to je co říct. Takhle jednoduše je ryba stejně nejlepší.
-
Včera jsem si dělala pstruha,ale v troubě na horkovzduch.A příloha byla jenom okurka salátová nakrájená na kolečka.
+1
-
Díky, zkuste, pstruh je vděčná rybička
-
V sobotu jdu na to,vypadá skvěle.
-
Krásně naservírováno a pstruh mňam
-
Jano je to na bod a moc pěkná fotka
-
Omlouvám se za chyby, jsem fakt unavená! Ale tak nějak super unavená
-
Holky, je to všechno foceno mobilem, takže, nic moc, ale dneska jsem si mákla a mos jsem se fakt vyžívala. Nicmě, všechno jse to moje práce a to je fakt super pocit! Dostala jsem i pochvalu od zákazníka a tomu se fakt nic nevyrovná!!!!
-
janooo - podívej kolik je hodin - máš zááákaz a navíc, to chci zítra dělat
, no jo no, co nadělám
a pro dnešek konči, jo?
-
ty brďo Jani ty jedeš
a samé bezva recepty , ta fotka se ti povedla ..... a ta buchta vedle, jééé já nestíhám... dávám ti bodík