Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vepřové závitky se zelím z červené cibule s brusinkami)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie12 713 kJ /
3 038 kcal
Bílkoviny80,58 g
– z toho živočišné bílkoviny36,66 g
– z toho rostlinné bílkoviny43,93 g
Tuky155,73 g
– nasycené71,05 g
– nenasycené73,91 g
–– mononenasycené59,95 g
–– polynenasycené13,96 g
––– omega 31,89 g
Vláknina49,66 g
Cholesterol 973 mg
Sodík 4,24 g
Sůl10,16 g
Sacharidy297,45 g
– cukry62,00 g
––– laktóza10,20 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 plátky 2 plátky vepřového karé Vepřová kotleta bez kosti
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
anglická slanina Anglická slanina
1 1 malá cibule Cibule čerstvá 70 g
3 stroužky 3 stroužky česneku Česnek čerstvý 21 g
kousek kousek sádla Sádlo vepřové
100 ml 100 ml vývaru Vývar masový 100 ml
1/2 lžičky 1/2 lžičky hladké mouky Mouka pšeničná hladká 2 g
80 g 80 g špeku Špek 80 g
1 lžíce 1 lžíce oleje Olej řepkový 11 ml
6 6 velkých červených cibulí Cibule červená čerstvá 414 g
sůl Sůl mořská
špetka špetka pepře Pepř černý
troška drceného kmínu Kmín mletý
šťáva z 1 citronu Šťáva z citrónu
100 ml 100 ml červeného vína Víno červené suché 100 ml
cukr (podle chuti) Cukr bílý
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
trocha trocha vody na podlití Voda
sušené brusinky Brusinky sušené
350 g 350 g rohlíků Rohlík pšeničný bílý 350 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
50 g 50 g másla Máslo kravské 50 g
200 ml 200 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 200 ml
petrželka Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.