Nutriční hodnoty (Vejce ze statku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 108 kJ / 1 938 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 95,95 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 91,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,98 g |
Tuky | 141,41 g |
– nasycené | 63,27 g |
– nenasycené | 67,53 g |
–– mononenasycené | 56,23 g |
–– polynenasycené | 11,30 g |
––– omega 3 | 0,29 g |
Vláknina | 5,20 g |
Cholesterol | 1,27 g |
Sodík | 5,76 g |
Sůl | 14,09 g |
Sacharidy | 68,95 g |
– cukry | 48,95 g |
––– laktóza | 9,75 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g Eidamu | Sýr kravský tvrdý 30% | 150 g |
100 g 100 g anglické slaniny | Anglická slanina | 100 g |
100 g 100 g šunky | Šunka vepřová vařená | 100 g |
1 1 žampion | Žampion čerstvý | |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
150 ml 150 ml kečupu | Kečup sladký | 150 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 plátky 2 plátky chleba | Chléb pšeničný kváskový |