Nutriční hodnoty (Vepřový ptáček s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 4 402 kJ / 1 052 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 22,99 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 20,86 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
Tuky | 99,49 g |
– nasycené | 44,74 g |
– nenasycené | 49,18 g |
–– mononenasycené | 41,65 g |
–– polynenasycené | 7,53 g |
––– omega 3 | 0,17 g |
Vláknina | 4,50 g |
Cholesterol | 588 mg |
Sodík | 1,80 g |
Sůl | 4,42 g |
Sacharidy | 15,10 g |
– cukry | 4,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 plátky 4 plátky z vepřové kýty | Vepřová kýta | |
plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
sůl a pepř | Pepř černý | |
sádlo | Sádlo vepřové | |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |