Nutriční hodnoty (Vepřový ptáček s rýží)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 402 kJ / 1 052 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 22,99 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,86 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,13 g |
| Tuky | 99,49 g |
| – nasycené | 44,74 g |
| – nenasycené | 49,18 g |
| –– mononenasycené | 41,65 g |
| –– polynenasycené | 7,53 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 4,50 g |
| Cholesterol | 588 mg |
| Sodík | 1,80 g |
| Sůl | 4,42 g |
| Sacharidy | 15,10 g |
| – cukry | 4,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 plátky 4 plátky z vepřové kýty | Vepřová kýta | |
| plnotučná hořčice | Hořčice plnotučná | |
| sůl a pepř | Pepř černý | |
| sádlo | Sádlo vepřové | |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 100 g 100 g špeku | Špek | 100 g |
| 2 2 vejce uvařená natvrdo | Vejce slepičí | 140 g |
| 2 2 kyselé okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 lžíce 1 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 10 g |