Nutriční hodnoty (Salát z celeru, červené řepy a mrkve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 8 357 kJ / 1 997 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 11,78 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 11,78 g |
| Tuky | 201,33 g |
| – nasycené | 25,34 g |
| – nenasycené | 158,37 g |
| –– mononenasycené | 45,23 g |
| –– polynenasycené | 113,14 g |
| ––– omega 3 | 2,50 g |
| Vláknina | 21,43 g |
| Cholesterol | 325 mg |
| Sodík | 2,39 g |
| Sůl | 5,89 g |
| Sacharidy | 25,07 g |
| – cukry | 14,71 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1/2 1/2 středního celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
| 3-4 3-4 mrkve | Mrkev čerstvá | 175 g |
| 1 1 větší červená řepa | Červená řepa čerstvá | |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g majonézy | Majonéza | 250 g |
| sůl, pepř | Pepř černý | |
| cukr | Cukr bílý | |
| ocet | Ocet lihový |