Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Mandlová bábovka s vaječným koňakem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 13

Energie17 950 kJ /
4 290 kcal
Bílkoviny89,50 g
– z toho živočišné bílkoviny48,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,50 g
Tuky193,15 g
– nasycené34,15 g
– nenasycené139,05 g
–– mononenasycené95,25 g
–– polynenasycené43,80 g
––– omega 38,69 g
Vláknina18,50 g
Cholesterol 1,35 g
Sodík 560 mg
Sůl1,05 g
Sacharidy513,00 g
– cukry331,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
5 5 vajec Vejce slepičí 350 g
250 g 250 g krupicového cukru Cukr bílý 250 g
1 1 vanilkový cukr Cukr vanilkový
100 ml 100 ml oleje Olej řepkový 100 ml
250 g 250 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 250 g
1 1 kypřící prášek do pečiva Kypřící prášek
100 ml 100 ml vaječného likéru Likér vaječný 100 ml
100 g 100 g čokolády na vaření Čokoláda hořká 40% 100 g
50 g 50 g nasekaných mandlí Mandle loupané 50 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.