Nutriční hodnoty (Mandlová bábovka s vaječným koňakem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 13
Energie | 17 950 kJ / 4 290 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 89,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 48,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 41,50 g |
Tuky | 193,15 g |
– nasycené | 34,15 g |
– nenasycené | 139,05 g |
–– mononenasycené | 95,25 g |
–– polynenasycené | 43,80 g |
––– omega 3 | 8,69 g |
Vláknina | 18,50 g |
Cholesterol | 1,35 g |
Sodík | 560 mg |
Sůl | 1,05 g |
Sacharidy | 513,00 g |
– cukry | 331,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
250 g 250 g krupicového cukru | Cukr bílý | 250 g |
1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
100 ml 100 ml oleje | Olej řepkový | 100 ml |
250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
1 1 kypřící prášek do pečiva | Kypřící prášek | |
100 ml 100 ml vaječného likéru | Likér vaječný | 100 ml |
100 g 100 g čokolády na vaření | Čokoláda hořká 40% | 100 g |
50 g 50 g nasekaných mandlí | Mandle loupané | 50 g |