Nutriční hodnoty (Vepřový plátek s hermelínem a šťouchané brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 3 698 kJ / 884 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 36,13 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,33 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,80 g |
Tuky | 75,33 g |
– nasycené | 19,00 g |
– nenasycené | 47,40 g |
–– mononenasycené | 10,67 g |
–– polynenasycené | 36,73 g |
––– omega 3 | 6,20 g |
Vláknina | 4,80 g |
Cholesterol | 83 mg |
Sodík | 1,13 g |
Sůl | 3,00 g |
Sacharidy | 12,93 g |
– cukry | 2,53 g |
––– laktóza | 1,33 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 plátky 2 plátky vepřové kotlety (nebo kýty) | Vepřová kotleta s kostí | |
1 1 hermelín | Hermelín | 100 g |
80 g 80 g nahrubo mletých vlašských ořechů | Vlašské ořechy | 80 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
olej | Olej řepkový | |
brambory | Brambor zimní | |
cibule | Cibule čerstvá | |
anglická slanina | Anglická slanina | |
máslo | Máslo kravské | |
mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
sůl | Sůl mořská |