Nutriční hodnoty (Koleno v kapustě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 678 kJ / 162 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 4,64 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,64 g |
| Tuky | 1,95 g |
| – nasycené | 0,57 g |
| – nenasycené | 1,27 g |
| –– mononenasycené | 0,81 g |
| –– polynenasycené | 0,46 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 15,82 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 20 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 27,50 g |
| – cukry | 8,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší vepřové koleno | Vepřové koleno bez kosti | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 1/2 1/2 větší kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | |
| 5 kuliček 5 kuliček zeleného pepře | Pepř zelený | |
| špetka špetka šafránu | Šafrán sušený | |
| 2 lžičky 2 lžičky kmínu | Kmín | 10 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 lžička 1 lžička rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
| olej | Olej řepkový | |
| sůl | Sůl mořská |