Nutriční hodnoty (Květák zapékaný s rybím filé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 495 kJ / 835 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 110,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,80 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,70 g |
| Tuky | 35,89 g |
| – nasycené | 15,49 g |
| – nenasycené | 18,15 g |
| –– mononenasycené | 13,64 g |
| –– polynenasycené | 4,52 g |
| ––– omega 3 | 1,60 g |
| Vláknina | 0,63 g |
| Cholesterol | 372 mg |
| Sodík | 683 mg |
| Sůl | 1,53 g |
| Sacharidy | 17,26 g |
| – cukry | 7,82 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 květák | Květák čerstvý | |
| 500 g 500 g rybího filé | Treska filet | 500 g |
| 2 dl 2 dl kysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 11 g |
| 4 4 bílky | Vaječný bílek | 132 g |
| 1 lžíce 1 lžíce kopru | Kopr nať čerstvý | 15 g |
| špetka špetka muškátového květu | Muškát květ sušený | |
| šťáva z 1 citronu | Šťáva z citrónu | |
| 1 lžíce 1 lžíce oleje | Olej řepkový | 11 ml |
| sůl | Sůl mořská |