Nutriční hodnoty (Kachna pečená na bramborech a batátech)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 4 423 kJ / 1 057 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,84 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,84 g |
| Tuky | 2,00 g |
| – nasycené | 0,43 g |
| – nenasycené | 0,63 g |
| –– mononenasycené | 0,32 g |
| –– polynenasycené | 0,32 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 51,02 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 263 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 218,53 g |
| – cukry | 44,59 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kachna | Kachna | |
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 500 g 500 g batátů | Batáty neloupané | 500 g |
| 3 3 žluté cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 3 3 červené cibule | Cibule červená čerstvá | 207 g |
| čerstvá saturejka (nebo majoránka) | Saturejka sušená | |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |