Nutriční hodnoty (Olivové pečivo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 9 217 kJ / 2 203 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 52,20 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 52,20 g |
| Tuky | 77,35 g |
| – nasycené | 11,55 g |
| – nenasycené | 62,65 g |
| –– mononenasycené | 50,56 g |
| –– polynenasycené | 12,09 g |
| ––– omega 3 | 0,53 g |
| Vláknina | 23,80 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3,28 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 312,61 g |
| – cukry | 26,15 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
| 1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g |
| 400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
| 250-300 250-300 ml vlažné vody | Voda | |
| 1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
| 5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
| 140 g 140 g oliv bez pecek s papričkou | Olivy čerstvé zralé | 140 g |
| 3 lžičky 3 lžičky sušeného oregana | Oregano sušené | 15 g |
| olivový olej na potření | Olej olivový |