Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Olivové pečivo)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 10

Energie9 217 kJ /
2 203 kcal
Bílkoviny52,20 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny52,20 g
Tuky77,35 g
– nasycené11,55 g
– nenasycené62,65 g
–– mononenasycené50,56 g
–– polynenasycené12,09 g
––– omega 30,53 g
Vláknina23,80 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 3,28 g
Sůl8,00 g
Sacharidy312,61 g
– cukry26,15 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
20 g 20 g droždí Droždí pekařské lisované 20 g
1 lžička 1 lžička moučkového cukru Cukr bílý 5 g
400 g 400 g hladké mouky Mouka pšeničná hladká 400 g
250-300 250-300 ml vlažné vody Voda
1 lžička 1 lžička soli Sůl mořská 8 g
5 lžic 5 lžic olivového oleje Olej olivový 55 ml
140 g 140 g oliv bez pecek s papričkou Olivy čerstvé zralé 140 g
3 lžičky 3 lžičky sušeného oregana Oregano sušené 15 g
olivový olej na potření Olej olivový

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.