Nutriční hodnoty (Olivové pečivo)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
Energie | 9 217 kJ / 2 203 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 52,20 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 52,20 g |
Tuky | 77,35 g |
– nasycené | 11,55 g |
– nenasycené | 62,65 g |
–– mononenasycené | 50,56 g |
–– polynenasycené | 12,09 g |
––– omega 3 | 0,53 g |
Vláknina | 23,80 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 3,28 g |
Sůl | 8,00 g |
Sacharidy | 312,61 g |
– cukry | 26,15 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
20 g 20 g droždí | Droždí pekařské lisované | 20 g |
1 lžička 1 lžička moučkového cukru | Cukr bílý | 5 g |
400 g 400 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 400 g |
250-300 250-300 ml vlažné vody | Voda | |
1 lžička 1 lžička soli | Sůl mořská | 8 g |
5 lžic 5 lžic olivového oleje | Olej olivový | 55 ml |
140 g 140 g oliv bez pecek s papričkou | Olivy čerstvé zralé | 140 g |
3 lžičky 3 lžičky sušeného oregana | Oregano sušené | 15 g |
olivový olej na potření | Olej olivový |