Nutriční hodnoty (Špekáčky na černém pivu 2)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 7 803 kJ / 1 865 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 93,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 84,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 9,60 g |
| Tuky | 121,98 g |
| – nasycené | 72,46 g |
| – nenasycené | 49,02 g |
| –– mononenasycené | 18,29 g |
| –– polynenasycené | 30,73 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 37,72 g |
| Cholesterol | 300 mg |
| Sodík | 6,17 g |
| Sůl | 15,00 g |
| Sacharidy | 85,60 g |
| – cukry | 39,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g špekáčků s větším obsahem masa | Špekáček | 600 g |
| 4 4 cibule | Cibule čerstvá | 280 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1 1 černé pivo | Pivo tmavé 10ᵒ | |
| 1-2 1-2 papriky | Paprika bílá čerstvá | |
| 200 g 200 g cherry rajčátek | Rajčata cherry | 200 g |
| 300 g 300 g sterilovaných rajčat | Rajče červené sterilované | 300 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| chilli papričky | Chilli paprička čerstvá | |
| bazalka | Bazalka čerstvá | |
| rozmarýn | Rozmarýn sušený |