Nutriční hodnoty (Žemlovková buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 9 011 kJ / 2 154 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 59,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 36,38 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,65 g |
| Tuky | 109,16 g |
| – nasycené | 58,76 g |
| – nenasycené | 38,18 g |
| –– mononenasycené | 30,88 g |
| –– polynenasycené | 7,31 g |
| ––– omega 3 | 1,41 g |
| Vláknina | 31,13 g |
| Cholesterol | 1,16 g |
| Sodík | 1,85 g |
| Sůl | 4,37 g |
| Sacharidy | 218,23 g |
| – cukry | 94,18 g |
| ––– laktóza | 7,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4-5 4-5 starších rohlíků | Rohlík pšeničný bílý | 193.5 g |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| 5-6 5-6 jablek | Jablko čerstvé | 825 g |
| mléko | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 3-4 3-4 vejce | Vejce slepičí | 245 g |
| 250 ml 250 ml smetany na šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 250 ml |
| máslo | Máslo kravské | |
| strouhanka | Strouhanka pšeničná |