Nutriční hodnoty (Kopřivové knedlíčky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 10 938 kJ / 2 614 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 83,24 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,67 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 31,57 g |
Tuky | 141,84 g |
– nasycené | 74,34 g |
– nenasycené | 50,90 g |
–– mononenasycené | 43,27 g |
–– polynenasycené | 7,64 g |
––– omega 3 | 0,64 g |
Vláknina | 74,26 g |
Cholesterol | 1,32 g |
Sodík | 3,25 g |
Sůl | 7,67 g |
Sacharidy | 216,03 g |
– cukry | 17,36 g |
––– laktóza | 8,13 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g staršího pečiva (housky, rohlíky aj.) | Rohlík pšeničný bílý | 300 g |
1 špetka 1 špetka soli | Sůl mořská | 1 g |
125 ml 125 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 125 ml |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
300 g 300 g kopřiv | Kopřiva dvoudomá listy čerstvé | 300 g |
1 špetka 1 špetka muškátového oříšku | Muškátový oříšek | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2 lžíce 2 lžíce mouky | Mouka pšeničná hladká | 20 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
40 g 40 g másla | Máslo kravské | 40 g |
40 g 40 g parmazánu | Parmezán | 40 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
60 g 60 g hnědého másla | Máslo kravské | 60 g |