Nutriční hodnoty (Kapusta se slaninou a medvědím česnekem, zahuštěná bramborem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 9 216 kJ / 2 203 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 30,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 7,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 23,50 g |
| Tuky | 184,19 g |
| – nasycené | 89,61 g |
| – nenasycené | 92,18 g |
| –– mononenasycené | 78,12 g |
| –– polynenasycené | 14,06 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 39,28 g |
| Cholesterol | 154 mg |
| Sodík | 3,49 g |
| Sůl | 8,00 g |
| Sacharidy | 89,30 g |
| – cukry | 25,84 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 900 g 900 g kapusty | Kapusta hlávková čerstvá | 900 g |
| 200 g 200 g gazdovské slaniny | Špek | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 2 2 středně velké brambory | Brambor zimní | 100 g |
| 20 20 listů medvědího česneku | Česnek medvědí čerstvý | |
| voda na podlití | Voda | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská |