Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Šumavský bramborák, pečený v troubě)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 6

Energie6 319 kJ /
1 510 kcal
Bílkoviny87,82 g
– z toho živočišné bílkoviny66,14 g
– z toho rostlinné bílkoviny21,68 g
Tuky47,04 g
– nasycené14,78 g
– nenasycené22,26 g
–– mononenasycené18,06 g
–– polynenasycené4,20 g
––– omega 30,24 g
Vláknina25,92 g
Cholesterol 921 mg
Sodík 2,08 g
Sůl4,63 g
Sacharidy172,50 g
– cukry10,56 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg brambor Brambor zimní 1000 g
4 stroužky 4 stroužky česneku Česnek čerstvý 28 g
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
majoránka Majoránka sušená
200 g 200 g uzeného masa Vepřová plec uzená 200 g
hrubá mouka Mouka pšeničná hrubá
1 lžíce 1 lžíce sádla Sádlo vepřové 15 g
kysané zelí (není nutné) Zelí bílé kvašené

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.