Nutriční hodnoty (Šumavský bramborák, pečený v troubě)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 6
Energie | 6 319 kJ / 1 510 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 87,82 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 66,14 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 21,68 g |
Tuky | 47,04 g |
– nasycené | 14,78 g |
– nenasycené | 22,26 g |
–– mononenasycené | 18,06 g |
–– polynenasycené | 4,20 g |
––– omega 3 | 0,24 g |
Vláknina | 25,92 g |
Cholesterol | 921 mg |
Sodík | 2,08 g |
Sůl | 4,63 g |
Sacharidy | 172,50 g |
– cukry | 10,56 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg brambor | Brambor zimní | 1000 g |
4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
majoránka | Majoránka sušená | |
200 g 200 g uzeného masa | Vepřová plec uzená | 200 g |
hrubá mouka | Mouka pšeničná hrubá | |
1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
kysané zelí (není nutné) | Zelí bílé kvašené |