Nutriční hodnoty (Paprikáč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 10 942 kJ / 2 615 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 238,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 235,70 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 3,01 g |
| Tuky | 173,17 g |
| – nasycené | 43,92 g |
| – nenasycené | 90,08 g |
| –– mononenasycené | 72,86 g |
| –– polynenasycené | 17,22 g |
| ––– omega 3 | 0,76 g |
| Vláknina | 10,28 g |
| Cholesterol | 1,35 g |
| Sodík | 976 mg |
| Sůl | 2,17 g |
| Sacharidy | 21,51 g |
| – cukry | 5,96 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g libového vepřového masa | Vepřová kýta | 500 g |
| 500 g 500 g vepřového bůčku | Vepřový bok | 500 g |
| 2 2 vepřové ledvinky | Ledviny vepřové | |
| mléko (na namáčení ledvinek) | Mléko kravské polotučné 1,5% | |
| 1 1 vepřový jazyk | Jazyk vepřový | |
| 1 1 vepřové srdce | Srdce vepřové | |
| 300 g 300 g vepřových jater | Játra vepřová | 300 g |
| 1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1/4 1/4 celeru | Celer bulva čerstvá | 135 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| sladká i pálivá paprika | Paprika pálivá |