Nutriční hodnoty (Jablkovo-banánové nanuky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 5
| Energie | 1 305 kJ / 312 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 1,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,68 g |
| Tuky | 0,72 g |
| – nasycené | 0,19 g |
| – nenasycené | 0,25 g |
| –– mononenasycené | 0,03 g |
| –– polynenasycené | 0,23 g |
| ––– omega 3 | 0,05 g |
| Vláknina | 6,12 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 5 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 72,00 g |
| – cukry | 70,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 40 g 40 g krupicového cukru (dle chuti) | Cukr bílý | 40 g |
| 30 ml 30 ml vody | Voda | 30 ml |
| 120 g 120 g jablek (oloupaná bez jadřinců) | Jablko čerstvé | 120 g |
| malý kousek kousek celé skořice | Skořice ceylonská | |
| 100 g 100 g banánu (bez slupky) | Banán čerstvý | 100 g |