Nutriční hodnoty (Dušené vepřové maso s jablkovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 343 kJ / 560 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 65,48 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
Tuky | 11,07 g |
– nasycené | 2,79 g |
– nenasycené | 5,49 g |
–– mononenasycené | 4,16 g |
–– polynenasycené | 1,33 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 13,95 g |
Cholesterol | 120 mg |
Sodík | 174 mg |
Sůl | 0,30 g |
Sacharidy | 43,80 g |
– cukry | 39,20 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g vepřového masa | Vepřová kýta | 300 g |
1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
2-3 2-3 větší jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
půl kostky kostky masoxu | Bujón hovězí | |
půl lžičky lžičky kari | Kari | |
sůl | Sůl mořská | |
cukr | Cukr bílý | |
tuk | Margarín |