Nutriční hodnoty (Dušené vepřové maso s jablkovým pyré)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 343 kJ / 560 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 65,48 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 63,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,48 g |
| Tuky | 11,07 g |
| – nasycené | 2,79 g |
| – nenasycené | 5,49 g |
| –– mononenasycené | 4,16 g |
| –– polynenasycené | 1,33 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 13,95 g |
| Cholesterol | 120 mg |
| Sodík | 174 mg |
| Sůl | 0,30 g |
| Sacharidy | 43,80 g |
| – cukry | 39,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g vepřového masa | Vepřová kýta | 300 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 2-3 2-3 větší jablka | Jablko čerstvé | 375 g |
| 0,5 kostky 0,5 kostky bujónu | Bujón hovězí | 5 g |
| 0,5 lžičky 0,5 lžičky kari koření | Kari | 2.5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| cukr krupice | Cukr bílý | |
| tuk | Margarín |