Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Dušené vepřové maso s jablkovým pyré)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 343 kJ /
560 kcal
Bílkoviny65,48 g
– z toho živočišné bílkoviny63,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,48 g
Tuky11,07 g
– nasycené2,79 g
– nenasycené5,49 g
–– mononenasycené4,16 g
–– polynenasycené1,33 g
––– omega 30,13 g
Vláknina13,95 g
Cholesterol 120 mg
Sodík 174 mg
Sůl0,30 g
Sacharidy43,80 g
– cukry39,20 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
300 g 300 g vepřového masa Vepřová kýta 300 g
1 1 velká cibule Cibule čerstvá 70 g
2-3 2-3 větší jablka Jablko čerstvé 375 g
půl kostky kostky masoxu Bujón hovězí
půl lžičky lžičky kari Kari
sůl Sůl mořská
cukr Cukr bílý
tuk Margarín

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.