Nutriční hodnoty (Segedín z bůčku a hlívy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 11 350 kJ / 2 713 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 114,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 93,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 20,60 g |
| Tuky | 213,01 g |
| – nasycené | 64,46 g |
| – nenasycené | 109,62 g |
| –– mononenasycené | 87,26 g |
| –– polynenasycené | 22,36 g |
| ––– omega 3 | 1,06 g |
| Vláknina | 39,46 g |
| Cholesterol | 326 mg |
| Sodík | 4,44 g |
| Sůl | 10,70 g |
| Sacharidy | 68,27 g |
| – cukry | 40,48 g |
| ––– laktóza | 3,80 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 600 g 600 g libového bůčku | Vepřový bok | 600 g |
| 250 g 250 g hlívy ústřičné | Hlíva ústřičná syrová | 250 g |
| 500 g 500 g kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | 500 g |
| 100 g 100 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 100 ml |
| 2 2 větší cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sladké papriky | Paprika červená sušená | 10 g |
| 1 lžíce 1 lžíce uzené papriky | Paprika uzená | 15 g |
| 1 1 plná lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | |
| 2 hrnky 2 hrnky vývaru (nebo vody) | Vývar masový | 500 ml |
| kmín | Kmín | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý |