Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát se sterilovanou kapií)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 501 kJ /
598 kcal
Bílkoviny42,49 g
– z toho živočišné bílkoviny39,65 g
– z toho rostlinné bílkoviny2,84 g
Tuky35,05 g
– nasycené10,14 g
– nenasycené15,69 g
–– mononenasycené12,18 g
–– polynenasycené3,51 g
––– omega 30,13 g
Vláknina10,24 g
Cholesterol 1,05 g
Sodík 454 mg
Sůl0,91 g
Sacharidy24,14 g
– cukry10,09 g
––– laktóza4,07 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 sterilované kapie Paprika červená sterilovaná
4 4 vejce natvrdo Vejce slepičí 280 g
1 dl 1 dl jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 100 ml
1 lžíce 1 lžíce oregana Oregano sušené 15 g
1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku Protlak rajčatový 5 g
1 1 červená cibule Cibule červená čerstvá 69 g
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.