Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát se sterilovanou kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 501 kJ / 598 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 39,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
Tuky | 35,05 g |
– nasycené | 10,14 g |
– nenasycené | 15,69 g |
–– mononenasycené | 12,18 g |
–– polynenasycené | 3,51 g |
––– omega 3 | 0,13 g |
Vláknina | 10,24 g |
Cholesterol | 1,05 g |
Sodík | 454 mg |
Sůl | 0,91 g |
Sacharidy | 24,14 g |
– cukry | 10,09 g |
––– laktóza | 4,07 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | |
4 4 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
1 dl 1 dl jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 100 ml |
1 lžíce 1 lžíce oregana | Oregano sušené | 15 g |
1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
sůl | Sůl mořská |