Nutriční hodnoty (Vajíčkový salát se sterilovanou kapií)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 501 kJ / 598 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,49 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 39,65 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,84 g |
| Tuky | 35,05 g |
| – nasycené | 10,14 g |
| – nenasycené | 15,69 g |
| –– mononenasycené | 12,18 g |
| –– polynenasycené | 3,51 g |
| ––– omega 3 | 0,13 g |
| Vláknina | 10,24 g |
| Cholesterol | 1,05 g |
| Sodík | 454 mg |
| Sůl | 0,91 g |
| Sacharidy | 24,14 g |
| – cukry | 10,09 g |
| ––– laktóza | 4,07 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 sterilované kapie | Paprika červená sterilovaná | |
| 4 4 vejce natvrdo | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 dl 1 dl jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 100 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce oregana | Oregano sušené | 15 g |
| 1 lžička 1 lžička rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 5 g |
| 1 1 červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| sůl | Sůl mořská |