Nutriční hodnoty (Bostonský krémový koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 12
| Energie | 28 837 kJ / 6 892 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 128,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 95,48 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,75 g |
| Tuky | 390,00 g |
| – nasycené | 218,26 g |
| – nenasycené | 141,34 g |
| –– mononenasycené | 123,30 g |
| –– polynenasycené | 18,04 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 13,50 g |
| Cholesterol | 3,48 g |
| Sodík | 989 mg |
| Sůl | 2,59 g |
| Sacharidy | 710,62 g |
| – cukry | 454,65 g |
| ––– laktóza | 42,15 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| 230 g 230 g krupicového cukru | Cukr bílý | 230 g |
| 5 5 vajec | Vejce slepičí | 350 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 6 6 žloutků | Vaječný žloutek | 138 g |
| 110 g 110 g cukru krupice | Cukr bílý | 110 g |
| 750 ml 750 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 750 ml |
| 90 g 90 g škrobové moučky | Bramborový škrob | 90 g |
| 2 2 vanilkové cukry | Cukr vanilkový | |
| 50 g 50 g másla | Máslo kravské | 50 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| 100 ml 100 ml smetany ke šlehání | Smetana kravská sladká 30% | 100 ml |
| 100 g 100 g hořké čokolády | Čokoláda hořká 40% | 100 g |