Nutriční hodnoty (Marocká květáková polévka s mandlemi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 974 kJ / 472 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,49 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 6,25 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,24 g |
Tuky | 42,55 g |
– nasycené | 7,45 g |
– nenasycené | 33,61 g |
–– mononenasycené | 22,24 g |
–– polynenasycené | 11,37 g |
––– omega 3 | 3,12 g |
Vláknina | 3,46 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 34 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 12,99 g |
– cukry | 3,13 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 větší květák | Květák čerstvý | |
1-1,5 l 1-1,5 l kuřecího vývaru | Vývar kuřecí | 1250 ml |
1 1 rajče | Rajče červené čerstvé | 60 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného římského kmínu | Římský kmín mletý | 3.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře | Pepř černý mletý | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 2.5 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru | Koriandr list sušený | 2.5 g |
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej řepkový | 33 ml |
2 lžíce 2 lžíce chilli pasty harrisa | Chilli omáčka |