Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Marocká květáková polévka s mandlemi)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 974 kJ /
472 kcal
Bílkoviny7,49 g
– z toho živočišné bílkoviny6,25 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,24 g
Tuky42,55 g
– nasycené7,45 g
– nenasycené33,61 g
–– mononenasycené22,24 g
–– polynenasycené11,37 g
––– omega 33,12 g
Vláknina3,46 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 34 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy12,99 g
– cukry3,13 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 1 větší květák Květák čerstvý
1-1,5 l 1-1,5 l kuřecího vývaru Vývar kuřecí 1250 ml
1 1 rajče Rajče červené čerstvé 60 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky drceného římského kmínu Římský kmín mletý 3.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky čerstvě mletého pepře Pepř černý mletý 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mleté skořice Skořice ceylonská mletá 2.5 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky mletého koriandru Koriandr list sušený 2.5 g
3 lžíce 3 lžíce olivového oleje Olej řepkový 33 ml
2 lžíce 2 lžíce chilli pasty harrisa Chilli omáčka

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.