Nutriční hodnoty (Vepřové kostky na argentinském koření)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 10 599 kJ / 2 533 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 82,81 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 69,65 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,16 g |
Tuky | 204,36 g |
– nasycené | 32,27 g |
– nenasycené | 161,75 g |
–– mononenasycené | 135,58 g |
–– polynenasycené | 26,17 g |
––– omega 3 | 1,31 g |
Vláknina | 31,61 g |
Cholesterol | 168 mg |
Sodík | 545 mg |
Sůl | 1,17 g |
Sacharidy | 82,58 g |
– cukry | 6,51 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
350 g 350 g krkovice | Vepřová krkovice | 350 g |
1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
2 lžičky 2 lžičky argentinského koření | Pepř černý | 10 g |
1 lžíci 1 lžíci oleje (dle potřeby) | Olej řepkový | 11 ml |
1 lžička 1 lžička uzené papriky | Paprika uzená | 5 g |
1 lžíce 1 lžíce rajčatového protlaku | Protlak rajčatový | 15 g |
1/2 lžíce 1/2 lžíce paprikové pasty | Pasta papriková | 7.5 g |
chilli dle chuti | Chilli paprička sušená | |
2 lžičky 2 lžičky chimichurri /jednoduché domácí | ||
2 lžičky 2 lžičky kukuřičného škrobu | Škrob kukuřičný | 10 g |
vývar nebo voda k podlévání | Vývar masový | |
(sůl nedávám - koření i chimichurri ji obsahují) | Pepř černý | |
1 hrst 1 hrst čerstvé petržele nasekané najemno | Petržel kořenová čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce oregana nasekaného najemno | Oregano sušené | 15 g |
150 ml 150 ml olivového oleje | Olej olivový | 150 ml |
70 ml 70 ml červeného vinného octa | Ocet vinný červený | 70 ml |
1 1 jarní cibulka nasekaná najemno | Cibulka jarní čerstvá | |
1 lžíce 1 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 15 ml |
2 2 drcené stroužky česneku | Česnek čerstvý | 140 g |
1 lžička 1 lžička mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
1 lžička 1 lžička mletého chilli nebo nakrájená malá chilli paprička | Chilli paprička sušená | 5 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý |