Nutriční hodnoty (Pikantní pečený květák se sýrem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
Energie | 5 247 kJ / 1 254 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 38,40 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 33,81 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,59 g |
Tuky | 95,92 g |
– nasycené | 28,49 g |
– nenasycené | 65,57 g |
–– mononenasycené | 50,82 g |
–– polynenasycené | 14,75 g |
––– omega 3 | 0,89 g |
Vláknina | 26,96 g |
Cholesterol | 110 mg |
Sodík | 2,50 g |
Sůl | 6,25 g |
Sacharidy | 46,60 g |
– cukry | 17,59 g |
––– laktóza | 9,81 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 středně velký květák | Květák čerstvý | |
250 g 250 g ajvaru | Ajvar | 250 g |
4 lžíce 4 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 44 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
50 g 50 g sýra grana padana | Sýr kravský tvrdý 30% | 50 g |
100 g 100 g na sýra posypání | Sýr kravský tvrdý 30% | 100 g |
1 lžička 1 lžička másla | Máslo kravské | 8 g |