Nutriční hodnoty (Máslové kedlubny s vařeným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 2 682 kJ / 641 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 27,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,97 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,36 g |
Tuky | 45,66 g |
– nasycené | 23,14 g |
– nenasycené | 17,31 g |
–– mononenasycené | 14,94 g |
–– polynenasycené | 2,37 g |
––– omega 3 | 0,20 g |
Vláknina | 10,92 g |
Cholesterol | 613 mg |
Sodík | 1,42 g |
Sůl | 3,63 g |
Sacharidy | 24,74 g |
– cukry | 16,86 g |
––– laktóza | 2,14 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 mladé kedlubny | Kedluben čerstvý | 360 g |
30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
50 ml 50 ml smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
1 lžička 1 lžička hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 4 g |
čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
2 lžičky 2 lžičky polévkového koření | Polévkové koření tekuté | 10 ml |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
petrželka (nebo pažitka) | Petržel nať čerstvá |