Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Máslové kedlubny s vařeným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie2 682 kJ /
641 kcal
Bílkoviny27,33 g
– z toho živočišné bílkoviny18,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny8,36 g
Tuky45,66 g
– nasycené23,14 g
– nenasycené17,31 g
–– mononenasycené14,94 g
–– polynenasycené2,37 g
––– omega 30,20 g
Vláknina10,92 g
Cholesterol 613 mg
Sodík 1,42 g
Sůl3,63 g
Sacharidy24,74 g
– cukry16,86 g
––– laktóza2,14 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 mladé kedlubny Kedluben čerstvý 360 g
30 g 30 g másla Máslo kravské 30 g
50 ml 50 ml smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
1 lžička 1 lžička hladké mouky Mouka pšeničná hladká 4 g
čerstvě mletý pepř Pepř černý mletý
2 lžičky 2 lžičky polévkového koření Polévkové koření tekuté 10 ml
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
petrželka (nebo pažitka) Petržel nať čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.