Nutriční hodnoty (Noky opečené na špeku a pórku s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 6 712 kJ / 1 604 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 42,94 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 30,94 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
Tuky | 113,08 g |
– nasycené | 50,31 g |
– nenasycené | 54,75 g |
–– mononenasycené | 46,20 g |
–– polynenasycené | 8,55 g |
––– omega 3 | 0,23 g |
Vláknina | 1,20 g |
Cholesterol | 865 mg |
Sodík | 3,12 g |
Sůl | 7,68 g |
Sacharidy | 103,10 g |
– cukry | 4,90 g |
––– laktóza | 1,90 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
300 g 300 g gnocchi | Noky | 300 g |
10 cm 10 cm pórku (bílá část) | Pórek čerstvý | |
3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
sůl | Sůl mořská | |
pepř mletý | Pepř černý mletý | |
sušený česnek | Česnek sušený | |
jarní cibulka k podávání | Cibulka jarní čerstvá |