Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Noky opečené na špeku a pórku s vejci)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie6 712 kJ /
1 604 kcal
Bílkoviny42,94 g
– z toho živočišné bílkoviny30,94 g
– z toho rostlinné bílkoviny12,00 g
Tuky113,08 g
– nasycené50,31 g
– nenasycené54,75 g
–– mononenasycené46,20 g
–– polynenasycené8,55 g
––– omega 30,23 g
Vláknina1,20 g
Cholesterol 865 mg
Sodík 3,12 g
Sůl7,68 g
Sacharidy103,10 g
– cukry4,90 g
––– laktóza1,90 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
100 g 100 g uzeného špeku Špek 100 g
300 g 300 g gnocchi Noky 300 g
10 cm 10 cm pórku (bílá část) Pórek čerstvý
3 3 vejce Vejce slepičí 210 g
2 lžíce 2 lžíce smetany Smetana kravská sladká 12% 50 ml
sůl Sůl mořská
pepř mletý Pepř černý mletý
sušený česnek Česnek sušený
jarní cibulka k podávání Cibulka jarní čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.