Nutriční hodnoty (Noky opečené na špeku a pórku s vejci)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 6 712 kJ / 1 604 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 42,94 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 30,94 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 12,00 g |
| Tuky | 113,08 g |
| – nasycené | 50,31 g |
| – nenasycené | 54,75 g |
| –– mononenasycené | 46,20 g |
| –– polynenasycené | 8,55 g |
| ––– omega 3 | 0,23 g |
| Vláknina | 1,20 g |
| Cholesterol | 865 mg |
| Sodík | 3,12 g |
| Sůl | 7,68 g |
| Sacharidy | 103,10 g |
| – cukry | 4,90 g |
| ––– laktóza | 1,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 100 g 100 g uzeného špeku | Špek | 100 g |
| 300 g 300 g gnocchi | Noky | 300 g |
| 10 cm 10 cm pórku (bílá část) | Pórek čerstvý | |
| 3 3 vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 2 lžíce 2 lžíce smetany | Smetana kravská sladká 12% | 50 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř mletý | Pepř černý mletý | |
| sušený česnek | Česnek sušený | |
| jarní cibulka k podávání | Cibulka jarní čerstvá |