Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Fazolková polévka se zastřeným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 259 kJ /
1 974 kcal
Bílkoviny51,21 g
– z toho živočišné bílkoviny30,96 g
– z toho rostlinné bílkoviny20,25 g
Tuky126,35 g
– nasycené78,92 g
– nenasycené43,66 g
–– mononenasycené36,66 g
–– polynenasycené7,00 g
––– omega 30,99 g
Vláknina29,70 g
Cholesterol 372 mg
Sodík 424 mg
Sůl1,00 g
Sacharidy143,14 g
– cukry61,94 g
––– laktóza43,24 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
400 g 400 g mražených zelených fazolek Fazolky čerstvé 400 g
400 g 400 g brambor Brambor zimní 400 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
750 ml 750 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 750 ml
250 ml 250 ml smetany 33% Smetana kravská sladká 35% 250 ml
3 lžíce 3 lžíce másla Máslo kravské 30 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
kostka kostka zeleninového bujonu Bujón zeleninový
cukr Cukr bílý
ocet Ocet lihový
kopr Kopr nať čerstvý
na každou porci porci 1 vejce Vejce slepičí

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.