Nutriční hodnoty (Klobásové koule ve vinné omáčce)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 4 182 kJ / 1 000 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 90,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 83,63 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,71 g |
| Tuky | 32,25 g |
| – nasycené | 12,01 g |
| – nenasycené | 14,96 g |
| –– mononenasycené | 9,38 g |
| –– polynenasycené | 5,58 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 12,90 g |
| Cholesterol | 548 mg |
| Sodík | 1,81 g |
| Sůl | 4,06 g |
| Sacharidy | 63,00 g |
| – cukry | 26,55 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 250 g |
| 180 g 180 g grilovacích klobás | Klobása | 180 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 2-3 stroužky 2-3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 17.5 g |
| 1 lžička 1 lžička sušeného oregana | Oregano sušené | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| špetka špetka chilli | Chilli paprička sušená | |
| 1 lžíce 1 lžíce solamylu | Bramborový škrob | 15 g |
| olej na smažení | Olej řepkový | |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 1 konzerva 1 konzerva loupaných rajčat | Dužina červeného rajčete čerstvá | 425 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty z tuby | Protlak rajčatový | |
| 125 ml 125 ml červeného vína | Víno červené suché | 125 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý |