Nutriční hodnoty (Kuřecí játra s jablkem a řapíkatým celerem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 3
| Energie | 4 734 kJ / 1 131 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,69 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 85,01 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 18,68 g |
| Tuky | 36,80 g |
| – nasycené | 10,70 g |
| – nenasycené | 19,10 g |
| –– mononenasycené | 12,60 g |
| –– polynenasycené | 6,50 g |
| ––– omega 3 | 0,52 g |
| Vláknina | 58,00 g |
| Cholesterol | 2,49 g |
| Sodík | 1,30 g |
| Sůl | 2,90 g |
| Sacharidy | 70,48 g |
| – cukry | 31,92 g |
| ––– laktóza | 0,02 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g kuřecích jater | Játra kuřecí | 500 g |
| 1 1 jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 2 řapíky 2 řapíky celeru | Celer bulva čerstvá | 1000 g |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 stroužků 5 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 35 g |
| 2 2 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 2 g |
| 1 lžička 1 lžička oleje | Olej řepkový | 5 ml |
| 200 ml 200 ml drůbežího vývaru | Vývar kuřecí | 200 ml |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| 50 ml 50 ml vody | Voda | 50 ml |
| 1 1 rovná lžíce solamylu | Bramborový škrob |