Nutriční hodnoty (Vepřové nudličky v zeleninové směsi)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 2 185 kJ / 522 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 41,11 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 40,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,01 g |
| Tuky | 36,32 g |
| – nasycené | 12,68 g |
| – nenasycené | 17,90 g |
| –– mononenasycené | 14,13 g |
| –– polynenasycené | 3,77 g |
| ––– omega 3 | 0,16 g |
| Vláknina | 4,40 g |
| Cholesterol | 110 mg |
| Sodík | 214 mg |
| Sůl | 0,45 g |
| Sacharidy | 6,70 g |
| – cukry | 4,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g vepřové krkovice (plec, kýta) | Vepřová krkovice | 200 g |
| 1 lžíce 1 lžíce sádla (nebo oleje) | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 malá cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 150 ml 150 ml skenička zeleniny pod maso (papriky, cuketa, cibule, česnek, rajčata, nebo 4 lžíce leča ze sklenice) | Mrkev čerstvá | |
| 1 lžička 1 lžička pasty harissa | Harissa | 5 g |
| 1 lžíce 1 lžíce rajčatové pasty (nebo protlak a špetka cukru) | Protlak rajčatový | |
| sůl | Sůl mořská | |
| čerstvě mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| vývar na podlití (nebo voda) | Vývar masový |