Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí soté se zeleninou a vlašskými ořechy)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie8 607 kJ /
2 057 kcal
Bílkoviny215,05 g
– z toho živočišné bílkoviny186,40 g
– z toho rostlinné bílkoviny28,65 g
Tuky18,26 g
– nasycené3,88 g
– nenasycené12,68 g
–– mononenasycené6,02 g
–– polynenasycené6,66 g
––– omega 31,75 g
Vláknina30,50 g
Cholesterol 440 mg
Sodík 3,05 g
Sůl7,32 g
Sacharidy242,90 g
– cukry89,50 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
800 g 800 g kuřecího masa (stehenní řízek, prsa) Kuře prso 800 g
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky Sójová omáčka Tamari 30 ml
2 lžíce 2 lžíce cukru Cukr bílý 50 g
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky Mouka pšeničná hladká 30 g
1 1 pór (bílá část) Pórek čerstvý
200 g 200 g fazolek Fazolky čerstvé 200 g
200 g 200 g kukuřice Kukuřice sterilovaná 200 g
10 10 cherry rajčat Rajčata cherry 300 g
olej Olej řepkový
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů Vlašské ořechy
špetka špetka kurkumy Kurkuma mletá
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.