Nutriční hodnoty (Kuřecí soté se zeleninou a vlašskými ořechy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 8 607 kJ / 2 057 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 215,05 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 186,40 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 28,65 g |
Tuky | 18,26 g |
– nasycené | 3,88 g |
– nenasycené | 12,68 g |
–– mononenasycené | 6,02 g |
–– polynenasycené | 6,66 g |
––– omega 3 | 1,75 g |
Vláknina | 30,50 g |
Cholesterol | 440 mg |
Sodík | 3,05 g |
Sůl | 7,32 g |
Sacharidy | 242,90 g |
– cukry | 89,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
800 g 800 g kuřecího masa (stehenní řízek, prsa) | Kuře prso | 800 g |
2 lžíce 2 lžíce sójové omáčky | Sójová omáčka Tamari | 30 ml |
2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
3 lžíce 3 lžíce hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 30 g |
1 1 pór (bílá část) | Pórek čerstvý | |
200 g 200 g fazolek | Fazolky čerstvé | 200 g |
200 g 200 g kukuřice | Kukuřice sterilovaná | 200 g |
10 10 cherry rajčat | Rajčata cherry | 300 g |
olej | Olej řepkový | |
1 hrst 1 hrst vlašských ořechů | Vlašské ořechy | |
špetka špetka kurkumy | Kurkuma mletá | |
sůl | Sůl mořská |