Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Gulášovka s brambory)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie1 597 kJ /
382 kcal
Bílkoviny13,50 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny13,50 g
Tuky2,71 g
– nasycené0,39 g
– nenasycené2,04 g
–– mononenasycené0,62 g
–– polynenasycené1,42 g
––– omega 30,02 g
Vláknina29,64 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 2,03 g
Sůl4,84 g
Sacharidy63,34 g
– cukry14,81 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 balení 1 balení masa z krku na polévku Vepřová kýta
1-1,5 l 1-1,5 l vody Voda 1250 ml
1 1 mrkev Mrkev čerstvá 50 g
1 1 petržel Petržel kořenová čerstvá
1/2 1/2 celeru Celer bulva čerstvá 270 g
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1 lžíce 1 lžíce majoránky Majoránka sušená 20 g
1 lžíce 1 lžíce polévkového koření Polévkové koření tekuté 15 ml
2 2 bobkové listy Bobkový list sušený
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžíce 1 lžíce sušeného libečku Libeček sušený
1/2 svazku 1/2 svazku petrželky Petržel nať čerstvá 40 g
pepř Pepř černý
sůl Sůl mořská
3 3 větší brambory Brambor zimní 150 g
vývar Vývar masový
maso z vývaru Vývar masový
majoránka Majoránka sušená
1 stroužek 1 stroužek česneku (podle chuti) Česnek čerstvý 7 g
sladká paprika Paprika červená sušená
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.