Nutriční hodnoty (Gulášovka s brambory)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 1 597 kJ / 382 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 13,50 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 13,50 g |
Tuky | 2,71 g |
– nasycené | 0,39 g |
– nenasycené | 2,04 g |
–– mononenasycené | 0,62 g |
–– polynenasycené | 1,42 g |
––– omega 3 | 0,02 g |
Vláknina | 29,64 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 2,03 g |
Sůl | 4,84 g |
Sacharidy | 63,34 g |
– cukry | 14,81 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 balení 1 balení masa z krku na polévku | Vepřová kýta | |
1-1,5 l 1-1,5 l vody | Voda | 1250 ml |
1 1 mrkev | Mrkev čerstvá | 50 g |
1 1 petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
1/2 1/2 celeru | Celer bulva čerstvá | 270 g |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1 lžíce 1 lžíce majoránky | Majoránka sušená | 20 g |
1 lžíce 1 lžíce polévkového koření | Polévkové koření tekuté | 15 ml |
2 2 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžíce 1 lžíce sušeného libečku | Libeček sušený | |
1/2 svazku 1/2 svazku petrželky | Petržel nať čerstvá | 40 g |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská | |
3 3 větší brambory | Brambor zimní | 150 g |
vývar | Vývar masový | |
maso z vývaru | Vývar masový | |
majoránka | Majoránka sušená | |
1 stroužek 1 stroužek česneku (podle chuti) | Česnek čerstvý | 7 g |
sladká paprika | Paprika červená sušená | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
sůl | Sůl mořská |